ATENTIE : Browser-ul " Internet Explorer " nu transmite bine datele receptionate de la server . Folositi alt browser pentru a vedea blogul . Multumesc !

joi

Timpul le rezolva pe toate .. !

Sa vorbim despre timp :-? . Timpul , considerat de mine , de noi , un element benefic in rezolvarea problemelor . El chiar stie sa faca toate grijile , problemele , neajunsurile(poate) , dar si fericirea sau bucuria , sa capete un alt sens in viata fiecaruia dintre noi . Nu avem incredere in el , nestiind ca el este unul din putinele noastre cai spre rezolvarea acestor preocupari bazate , in mare parte , pe chestiuni legate de aceste enigme ale vietii . Cum am spus , timpul le rezolva pe toate , dar sa nu uitam ca toate vor fi rezolvate la timpul lor ..

3 comentarii:

  1. Bine punctat "timpul le rezolva pe toate, dar sa nu uitam ca toate vor fi rezolvate la timpul lor". Dar uneori cu nerabdarea noastra nu facem decat sa complicam lucrurile iar timpul sa rezolve problemele noastre mai greu.
    Ca de obicei, imi place ce ai scris!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Timpul trebuie ajutat cu rabdare si intelegere , celelalte elemente din top3 pentru rezolvarea problemelor . Multumesc Ana , :x .

    RăspundețiȘtergere